Sigurnost i zaštita podataka

Sigurnost i zaštita podataka


Vaši podaci su potpuno sigurni i zaštićeni.

Internet prodavnica eMagacin.rs ceni Vašu privatnost, zato o Vašim podacima izuzetno pažljivo brine i maksimalno poštuje načelo zaštite privatnosti.

Zaštita privatnosti ličnih podataka korisnika našeg sajta je od najvećeg značaja za nas. Sve naše aktivnosti na internetu su usklađene sa pozitivnim zakonima Republike Srbije i Evropske unije.
 
Vaše lične podatke ćemo koristiti isključivo u svrhe tehničke administracije, kako bi vam omogučio pristup posebnim informacijama i uslugama, kao i za komunikaciju sa Vama.
 
Prikupljaju se samo neophodni, osnovni podaci o kupcima/korisnicima i podaci neophodni za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Kupcima se daje mogućnost izbora, uključujući mogućnost odluke, da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje.
 
Svi naši zaposleni su obavezni da poštuju poverljivost vaših podataka.


Samo vi određujete koje informacije o sebi ćete nam dati. 


Automatski zabeležene informacije i “kolačići” ("cookies"), koje se ne smatraju ličnim informacijama (broj poseta sajtu, prosečno vreme na sajtu, stranice koje otvarate i sl.) koriste se isključivo za održavanje i poboljšanje funkcionalnosti našeg sajta i ni na koji način ne obrađuju Vaše lične podatke.


Kupac može na sajtu prodavca da pročita Zakon o zaštiti podataka o ličnosti u celini kako bi se detaljnije upoznao sa odredbama kojih je prodavac dužan da se pridržava.

Vaše pravo na informacije koje se tiču politike zaštite vaše privatnosti ili toga kako se postupa sa Vašim privatnim podacima možete ostvariti upučivanjem zahteva na adresu online@emagacin.rs i u najkraćem roku ćemo Vas obavestiti koji od vaših ličnih podataka su

Izjava o zaštiti podataka

 
 
Podavac se obavezuje da će čuvati privatnost i lične podatke kupaca.
 
Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge.
 
Svi podaci o kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Zaposleni naše internet prodavnice odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.
Besplatna isporukaZa iznose preko 5000
100% SIGURNA KUPOVINAod firme koja posluje 3 decenije
Poručivanje0-24h
POVOLJNE CENEKupovina direktno od uvoznika
ŠIROK ASORTIMANPristup magacinima najvećih distributera u Evropi
DODATNI POPUSTIZa proizvode sa isporukom dužom od 8 dana

Prijavite se za Newsletter
1
2
3
Uporedi proizvode Ukloni sve proizvode